Kotisivu2022-02-09T10:46:28+00:00

Venus Concept Scandinavia

Innovatiivisia Esteettisen Lääketieteen Laitteita

Yli 10 000 000 hoitoa suoritetaan maailmanlaajuisesti vuosittain 60 maissa

Lääketieteellisen esteettisen klinikkasi vakaalle kasvulle

Uusinta teknologiaa, tutkittuja tuloksia

Korkeampi tuotto asiakasta kohden ilman kulutustarvikkeita


Laajenna ja kasvata liiketoimintaasi kanssamme!

Lue lisää

"Venus Versa™ Platformin teknologia tarjoaa kaiken parhaan yhdessä laitteessa. Laittessa on noin 10 eri käsikappaletta, kukin eri hoidoille. Lääkärinä voin valita, mikä yhdistelmä sopii parhaiten minun klinikalleni ja potilailleni. Olen valinnut klinikalleni Venus Versa™ IPL laitteen karvan poistoon ja ihon uudistamiseen. "

RobertRobert M. Freund, MD,, Robert M. Freund, plastiikka kirurgian keskus

Venus Versa
Yksi laite, useita käyttötarkoituksia!

Katso video

Venus Concept
Innovatiivista Esteettisen Lääketieteen Teknologiaa

Tarjoamme valikoiman turvallisia, ei-invasiivisia laitteita , joilla voidaan tehdä nykyaikana kysytyimpiä esteettisiä hoitoja.
Meiltä löytyy klinikallesi sopiva laite riippumatta siitä, onko kyseessä laajamittainen praktiikka , jossa on useita hoitohuoneita tai pieni klinikka , jossa on rajalliset tilat!

Aesthetic Concept Oy (venusconcept.fi) edustaa Venus Concept laitteita yksinoikeudella
Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa.

Työskentelemme tämän verkkosivuston käännösten viimeistelemiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää.

Kerro minulle laitteista

Arvomme liiketoimintasi kasvattamiseksi

Kerro minulle laitteista

Se usean hoidon järjestelmä!

Hanki yksi työasema jolla voi tehdä eniten kysyttyjä esteettisiä hoitoja

Monipuolisin monikäyttöalusta , joka tarjoaa suosituimmat, ei-invasiiviset esteettiset hoidot, mm.  photorejuvenaation / photofacial ja valoimpulssihoidot (IPL), akneen hoidon, karvanpoiston, ihon pinnointuksen , vartalonmuokkauksen, selluliitti vähentämisen, ihon kiristäminen, ja ryppyjen vähentämisen. Siihen kuuluu kolme ainutlaatuista teknologiaa: Intensiivinen Pulse Light (IPL) with smartpulse™, NanoFraktionaalinen RF with SmartScan™ ja Venus Conceptin ainutlaatuinen (MP)2-teknologia (multipolaarinen radiofrekvenssi + pulssimuotoiset sähkömagneettiset kentät).

Robert
<q style="background-color:#565656;color:#ffffff;" class="fusion-clearfix">“The Venus Versa™ platform technology provides the best combination of all. With about 10 different handpieces, each for different procedures, I, as the physician, can choose which combination is best suited to my practice, my patients. I selected Venus Versa™ with Intense Pulsed Light for hair removal and skin rejuvenation.”</q>
Robert M. Freund, MD, Laillistettu Plastiikkakirurgi
Irene

"Venus Conceptin kanssa työskentely on ollut palkitsevin ja myönteisin kokemus, mitä meillä on koskaan ollut. Rakastan tätä yritystä. "

Dr. Irene Gladstein, Board Certified Okuloplastinen ja Rekonstruktiivinen kirurgi
Tess

"Menestys vaatii muutakin kuin parasta teknologiaa. On hienoa että Venus Concept tekee kaikkensa luodakseen uusia ohjelmia ja tuo esille lääkäreiden kokemuksia sosiaalisen median kautta. "

Tess Mauricio, MD , Laillistettu Ihotautilääkäri
Puhu asiantuntijalle
Puhu asiantuntijalle

Se ihon pinnoitusjärjestelmä!

Yksi laite. Kaikki ihotyypit. Koko ihon pinnoitus.

Venus Viva™ on alan parhaiten mukautettava ihon pinnoituslaite. SmartScan™ teknologiaa hyödyntävä NanoFractional Radiofrekvenssi järjestelmä on ensimmäinen ja ainoa fraktionaalinen radiofrekvenssijärjestelmä(RF), joka antaa laitteen käyttäjän hallita ablaatiota, hyytymistä ja pinnoitusta, jolloin ihovauriot lievästä vaikeaan asti saadaan korjattua tehokkaammin. Venus Viva™ pystyy korvaamaan kaikki muut ihon pinnoituslaitteet yhdellä ainoalla, kevyellä ja pöydälle mahtuvalla laitteella. Hoidot ovat turvallisia kaikille ihotyypeille, ja toipumisaika on vähäinen.

Michael
<q style="background-color:#565656;color:#ffffff;" class="fusion-clearfix">“Venus Viva™, the latest fractional radio frequency device, has demonstrated great results in improvements to photo damaged skin, lines and wrinkles, as well as reduced acne and traumatic scars. This enhanced technology with its large footprint and SmartScan™ feature elevates the playing field in fractional treatments. The Venus Viva™ is a game-changer for clinicians and for patients.”</q>
Michael H. Gold, MD, Laillistettu Ihotautilääkäri
sasja

"Venus Viva™ on loistava laite, jota käytämme päivittäin kun hoidamme akne arpia, juonteita, syvempiä ihon uurteita, ja tekstuurin muutoksia. Aiemmin meidän täytyi käyttää lasereita, joilla on paljon toipumisaikaa, jotta voisimme saada saman tuloksen. Nyt käytämme Venus Vivaa™ ja se tekee valtavan hyvää tulosta. Minun potilaani rakastavat sitä! "

Glynis Ablon, MD, Laillistettu Ihotautilääkäri
Elizabeth

"Monet potilaistamme tulevat meille, koska he eivät halua invasiivisia hoitoja – he eivät missään olosuhteissa edes harkitse kirurgisia vaihtoehtoja. He haluavat loistokkuutta. He haluavat näyttää luonnollisilta, todellisilta... mutta silti virkistää ulkonäkönsä. Se on yksi Venus Vivan™ suurimmista eduista. Se antaa hyvin luonnollisen hoitotuloksen, erityisesti kasvoille. Emme muuta mitään; annamme vain potilaillemme, samat kasvot joka heillä on aina ollut... vain nuorekkaampana. "

Elizabeth Morency, MD, Board Certified lääketieteellinen esteettinen lääkäri
Puhu asiantuntijalle

Se Vartalonmuokkauslaite!

Anna potilaillesi pitkälle kehitetty ratkaisu haastavia esteettisiä tarpeita varten

Erittäin pitkälle kehitetty, ei-invasiivinen lääkinnällinen laite, joka vastaa tehokkaasti kasvojen ja kehon haastaviin esteettisin tarpeisiin, esimerkiksi ei-kirurgiseen vartalonmuokkaukseen, selluliitin vähentämiseen, ihon kiristämiseen ja ryppyjen vähentämiseen. Hoidot ovat miellyttäviä, ilman toipumisaikaa ja turvallisia kaikille ihotyypeille. Venus Legacy™ toimii Venus Conceptin omalla (MP)2-teknologialla (yhdistelmä multipolarista radiofrekvenssiä ja pulssimuotoisia sähkömagneettisia kenttiä), ja siinä toimii alan uusinta uutta edustavaa VariPulse™-teknologia.

Jason

"Venus Legacy™ on loistava lisäetu potilaillemme klinikallamme. Se tukee hyvin muita hoitoja, joita tarjoamme. Käytän esimerkiksi Venus Legacyä™ jokaisen Rasvaimu-toimenpiteen jälkeen, koska saamme siten parempia tuloksia. Se vähentää turvotusta ja auttaa kiinteyttämään ihoa. Suosittelemme myös kaikille potilaillemme jotka saavat Laser hoitoja, että myös heidän olisi hyvä pitäisi parantaa ihon kimmoisuutta Venus Legacyllä. Ei ihme, että he kutsuvat Venus Legacyä™ voimanpesäksi. "

Jason Emer, MD, Board Certified Dermatologic kirurgi
Robo
<q style="background-color:#565656;color:#ffffff;" class="fusion-clearfix">“Fellow physicians ask me, ‘Since you’re an expert in body contouring, especially with non-invasive procedures—and with your research—if I wanted to buy one device, which one should it be?’ So, looking at it from my experience and research studies, Venus Legacy™ from Venus Concept is the superior device to get.”</q>
Robert Troell, MD, Laillistettu Kasvojen Plastiikka- ja Rekonstruktiivinen Kirurgi
Myöntää

"Vaikka on olemassa monenlaisia selluliittia jotka vaativat erityisiä hoitoja, täällä Marina Plastiikka Kirurgiassa, käytämme Venus Legacy™ reisiin, jalkoihin, ja alaraajojen hoitoon. Se on hieno hoito tyypin II selluliittille, joka näyttää aaltoilevalta eikä kuoppaiselta... Näemme todellisen tasoituksen potilaan jaloissa. Me rakastamme tätä! "

Grant Stevens, MD, Laillistettu Plastiikkakirurgi
Puhu asiantuntijalle

Se ihon kiinteytysjärjestelmä!

Vartalonmuokkaukseen ja nuorentamiseen
helppo ratkaisu sinulle ja potilaillesi

Helppokäyttöisin järjestelmä, jossa kehittyneet turva ominaisuudet, on suunniteltu ei-invasiiviseen ryppyjen vähentämiseen ja ihon kiinteyttämiseen. Venus Freeze Plus yhdistää multipolaarisen radiofrakvenssin(RF) ja Pulsed Electro Magnetic Fields vaikutukset. Hoidot ovat erittäin miellyttäviä, ne eivät vaadi toipumisaikaa. Lisäksi ne ovat turvallisia kaikille ihotyypeille. Venus Freeze Plus™ on ihanteellinen järjestelmä kaikille, jotka haluavat päästä alkuun esteettisen lääketieteen alalla.

Harold

"Venus Concept on tärkein yritys, joka toimii siltana ihonhoitoon kotona ja hoitoja mitä teemme klinikalla. Yritys on luotettava ja aina kun meillä on teknisiä kysymyksiä, siihen vastataan ja käsitellään nopeasti. Meitä palvellaan erittäin hyvin. "

Harold Lancer, MD, Laillistettu Ihotautilääkäri
Mich

"Venus Concept on loistava yhteistyökumppani. He ovat aina rehtejä ja vastaavat nopeasti. Tykkäämme käyttää heidän laitteita klinikallamme. Taloudellisesti, laitteet ovat jo maksaneet itsensä. "

Michael Persky, MD, Laillistettu Kasvojen Plastiikka- ja Rekonstruktiivinen Kirurgi
Reuelin

"Venus Concept on kuin perhe, jonka kanssa on hieno työskennellä. En voi korostaa tarpeeksi asiakaspalvelun toimivuutta ja miten se tekee kiireisessä klinikassa työteon niin paljon paremmaksi! "

Reuel Aspacio, MD, Laillistettu Ihotautilääkäri
Puhu asiantuntijalle
Venus Heal

Se pehmytkudosvammoja parantava laite!

Innovatiivinen hoito pehmytkudosvammoille ja sairauksille

Venus Heal™ tuo innovatiivisen RP3 teknologian, joka on synergistinen yhdistelmä multipolaarista radiofrekvenssiä ja Pulsed Electro Magnetic fields  teknologioita jotka yhdistettynä hierontaan  hoitavat pehmytkudosvammoja ja sairauksia lievittäen kipua, parantaen veren kiertoa, ja kasvattaen liikerataa  helpottamalla lihasjännityksiä.

Dom

"Olemme innoissamme, että julkistamme Venus Heal™ lanseerauksen, nimittäin siksi, että tämän laitteen uusin teknologia tekee siitä alan ensimmäisen laitteen jolla voidaan kiihdyttää  pehmytkudoksen paranemista.
Olipa potilaat urheilijoita, joilla akuutteja vammoja tai työntekijöitä joilla toistuvia rasitusvammoja, Venus Heal™ tarjoaa uusinta teknologiaa ja pitkälle edistyneet ratkaisut pehmytkudosvammoihin ja sairauksiin. Yhdessä Venus Conceptin ainutlaatuisen liiketoimintamallin kanssa asiakkaamme saavat suuremman tuoton sijoitukselleen. Se on täydellinen ratkaisu kaikille kuntoutusalan ammattilaisille. "

Domenic Serafino, Chairman and Chief Executive Officer yrityksessä Venus Concept
Puhu asiantuntijalle

Kaikkein monipuolisin monihoitolaite kaikkein kysytyimpiin esteettisiin hoitoihin

Kaikkein parhaiten mukautettava ihon pinnoitusratkaisu kaikille ihotyypeille

Kaikkein edistynein ei-invasiivinen järjestelmä vastaamaan kasvojen ja kehon haastaviin esteettisiin tarpeisiin

Helppokäyttöisin järjestelmä ei-invasiivisen ihon kiristämiseen ja ryppyjen vähentämiseen

Innovatiivinen hoitotapa pehmytkudosvammojen nopeaan paranemiseen

Akne
Aknearvet
Aknearvet
Selluliitti
Dyskromia / Hyperpigmentaatio
Laajentuneet huokoset
Naisten terveys
Karvanpoisto
Hiusten palauttaminen
Valonuorennus / Kasvohoidot valolla
Valonuorennus / Kasvohoidot valolla
Ihon pinnoitus
Ihon löysyys
Pehmytkudosvamma
Raskausarvet / Venytysjuovat
Verisuonten vioittumat
Rypyt

Valitse sopivin laite klinikalle

Akne
Aknearvet
Aknearvet
Selluliitti
Dyschromia/
Hyperpigmentaatio
Laajentuneet huokoset
Naisten terveys
Karvanpoisto
Hiusten palauttaminen
Kaikilla
/Photofacial
Valonuorennus / Kasvohoidot valolla
Ihon pinnoitus
Ihon löysyys
Pehmytkudosvamma
Raskausarvet / Venytysjuovat
Verisuonten vioittumat
Ryppyjä
ja rthytides

Ota yhteyttä ja aikatauluta ilmainen konsultaatio

Yhteystiedot